Saturday, 4 February 2012

memorable moments ✿

Assalamualaikum :))






hehe,dah lama rasanya tak tulis blog.maklumlah sekarang ni memang agak sibuk sikit.aktiviti kokurikulum pun dah start.agak susah nak luangkan masa dengan benda2 yang kita rasa tak berapa penting. :)) okay lah,post kali ni pasal seorang kawan, junaidah. cepatnya masa berlalu. dah hampir seminggu junaidah pergi SBP. rindu sangat2. tahun ni memang banyak perpisahan berlaku.tapi ini semua untuk kebaikan masa depan mereka jugak.


harap sangat2 nanti kita semua dapat jumpa balik.rindu betul dengan jun. tiap2 hari kalau tak dengar suara happy jun memang tak sah.dah nak hampir 4 tahun belajar sama2,kita terpaksa berpisah. dalam tempoh masa ni,dah banyak sangat kami semua lalui. gaduh,ketawa. saya memang takkan lupakan kenangan2 tu. last day jumpa jun 30 januari hari tu. agak2,bila boleh jumpa? :'))




bila kenang balik semua ni,ada terjumpa gambar saya dengan jun. :D


                                             ✿masa form two


walaupun jun dah tak ada,kami tetap ingat jun. semua budak2 kelas 4 maju semakin bekerjasama. :)) suka sangat tahun ni. tak tau laa kenapa. budak2 laki pun sporting. hehe,harap sangat semua ni kekal sampai kita dah kerja nanti. AMINN.yang tak bestnya,kami semua masih diburu rasa takut. takut dengan budak ni. selalu tengok pergerakan kami.rimas,seriously rimas. selalu call,hantar mesej. aduhh,pening + takut. Ya Allah,berikanlah hambamu ini petunjuk. 

sekarang ni,saya boleh rasa lega sebab dah berani cakap dengan budak amir ni.dulu,walaupun 2 tahun kelas sama,boleh kira dengan jari sangat cakap dengan dia. hehe,sekarang baru tau dia memang gila2. haha,hope persahabatan kita semua kekal. Aminn. :))



                                              ✿saya takut cakap dengan dia ni. :)) *tarik selimut*




3 comments:

  1. mana pon aq da,ampa tetap lam hati aq..
    tq ma fwenz..
    lau bdak tuu kcau lgi,ampa boo dya rmai..
    hehek..

    ReplyDelete