Wednesday, 11 April 2012

April ✿

assalamualaikum :)) 
rasanya mmg dah lama sangat kan tak update blog? seriously,memang malas + busy sangat2 . sepanjang tempoh tak aktif update blog ni,saya busy sikit dengan kawad kaki,drama competition,NiE competition dan coming soon.. Spell it right challenge! banyaknya saya masuk tahun ni. aktif gila2.




masa berlatih kawad,memang penat,hilang selera makan semua ada.alhamdulillah la masa pertandingan tu semua berjalan lancar walaupun masa tengah kawad rasa nak pengsan. tapi sebab semangat yang kuat tak nak tengok yang lain sedih,saya teruskan jugak. :)) syukur kepada Allah swt,kami jadi johan.


                                               ✿ lepas menang :))


Alhamdulillah,lepas kawad.menang drama pulak.syukur alhamdullillah. rezeki Allah bagi melimpah ruah. :)) tapi sepanjang drama ni,watak menangis memang susah sangat.macam2 dah cuba sapu,bam gamat semata mata nak bagi menangis.nasib baik boleh jugak menangis.fuhhhhh.  apa2 pun abang2,kakak senior dalam drama yang banyak bagi semangat.team work tu penting,satu tak jalan habis laa. apa2 great moment sangat2.




                                                            ✿dengan abang kandung saya




lastly,ni pulak time NiE. kami salah satu sekolah yang pelajarnya melayu menang pertadingan ni. Alhamdulillah,rezeki lagi.bersyukur sangat.apa2 pun tanpa semua siapa lah saya kan? okay,got to go laa.bye2 assalamualaikum. :))






                                               ✿snap masa NiE hari tu. :))